21 Ekim 2012 Pazar

MUĞLA TOPLANTI EKİM 2012


İŞÇİ PARTİSİ
MUĞLA İL TEŞKİLATI GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
21 Ekim 2012

İşçi partisi Muğla il başkanlığı ayda bir kendisine bağlı ilçe yönetim kurul üyelerinin de katıldığı genişletilmiş bir yönetim kurulu toplantısı yapmakta. Bugün 21 ekim pazar günü bizde bu toplantıya katılmak üzere Muğla’ya gittik.

Bir gün önce ilçe merkezimizde yaptığımız genel katılımlı toplantımızda yönetim kurulumuzdan başkan Ziya, sekreter Kadri ve üye Yunus beyler yönetimde olmayan ama parti üyesi olan eşleri ile toplantıya gidebileceklerini belirtmişlerdi. Bu ekibe Pazar sabahı yönetimde olmamakla birlikte Süheyla ile ben de dahil oldum. Planlamaya göre Pazar sabahı parti ilçe merkezinde toplanılacak oradan topluca otobüsle Muğla’ya gidilecekti. Ancak Turgutreis’den gelecek olan Ziya ve Yunus arkadaşlarımızın bir gecikme sonucu otobüse yetişememe durumu ortaya çıkınca onlar da kendi araçları ile Muğla’ya gelmek zorunda kaldılar.
Yeniden organize olarak kurulan ilçe teşkilatımızın hemen hemen tüm üyeleri yeni. Bunun coşku ve heyecanı yaşanıyor. Bu neden ile beraberliklerimizde, sohbetlerimizde heyecanlı oluyor. Pek yolcusu olmayan minibüsle gidilen yol da bu sohbetlerle çabuk sona erdi. Diğer gurup çoktan bizi geçip Muğla’ya varmış bile. Parti il başkanlık binasının altındaki pastahanede içilen birer bardak çay ile toplantı saatini getirdik.
Toplantıda Muğla il, Marmaris, Milas ve Bodrum ilçe teşkilatlarından arkadaşlarımız vardı. Tanışanlar tanışmayanları birbirine tanıttı. İlk önce parti öncü kadın örgütünün Bodrum ilçe teşkilatı oluşturuldu. Sonra her teşkilat temsilcisi kendi aylık raporunu sundu. İl başkanlığı saymanı il teşkilatı mali raporunu okudu. Sürat ile artan katılımlardan, mali kaynak gelişim planlarından, 29 ekim kutlamalarından bahsedildi. Hapishanelerde esir tutulan vatanseverlerin manevi olarak desteklenmesi için mektup yazılması ve çadır nöbetlerine katılımların artırılması istendi. Üç saat süren toplantı ilk defa bu toplantıya katılan benim için oldukça güzel ve verimliydi. Toplantı sonunda herkes birbiri ile bir sonraki toplantıda tekrar buluşma söz vererek vedalaştı.
Toplantı sonrası kısa bir yürüyüş ve ayak üstü değerlendirme yaptık ve en önemlisi acıkan karınlarımızı Muğla döneri ile doyurduk. Dönüşümüzü de yine geldiğimiz gibi ayrı ayrı otobüs ve özel araç ile yaparak sonuçlandırdık.

Coşkun YALÇINALP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder