9 Aralık 2012 Pazar

TANIŞMA VE DAYANIŞMA KAHVALTISI


09 Aralık 2012
Bodrum-Turgutreis-Şevket Sabancı Parkı-Arşipel restoran


Dokuz Aralık Pazar sabahı İşçi Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı Öncü Kadın kolu, Turgutreis beldesi Şevket Sabancı parkı içerisindeki restoranda denize karşı parti üyeleri ile sempatizanlarına bir kahvaltı verdi. Tanışma ve dayanışma amaçlı olan bu kahvaltıya rağbet oldukça fazla oldu. Bu kadar ilgi beklemeyen Öncü Kadın ile restoran işletmesi salona masa eklemekte oldukça zorlandı.

Kahvaltı sırasında İşçi Partisi Belde Teşkilat başkanı Sayın Ziya Birol katılımcılara “hoş geldiniz” diyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.  İşçi Partisi’nin programının aynı zamanda Mustafa Kemal’in yolu olduğu, bu yolda ilerleyebilmek için de iktidar olmak gerektiğini işaret etti. Sözlerine bu yolda birleşmeyi ve örgütlenmeyi işaret ederek devam etti.

Parti ilçe teşkilat başkanının konuşmasının arkasından söz alan İlçe Öncü Kadın başkanı Sayın Semra Korkmaz, günün önemli siyasi olaylarına halkın yeterince duyarlı olmadığını vurgulayarak bunda da en önemli payın korkutulmuş ve sindirilmiş medyada olduğunu belirtti. “Bu nedenle bize korkusuzca gerçekleri aktaran Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesinin önemi bir kere daha ortaya çıkmaktadır” diyen Öncü Kadın başkanı sözlerini herkesi 13 Aralık’ta Silivri’ye “Ergenekon” adlı uydurma davaya karşı durmak ve 22 Aralık’ta Hatay’da “Savaşa Hayır” demek için mitingine davet ederek bitirdi.

Sabah 10.00’da başlayan kahvaltı öğleden sonra 13.00’a kadar tanışma ve kaynaşma ile devam etti ve dayanışma için verilen sözler ile sona erdi.

Coşkun Yalçınalp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder